Theorie-examen afleggen

Als je snel je theorie-examen gaat afleggen bij het CBR voor het behalen van je rijbewijs, dan leggen we je hier uit hoe dit tegenwoordig in zijn werk gaat. Vroeger kwamen leerlingen samen in een klaslokaal en deden hetzelfde examen tegelijk, maar tegenwoordig gaat dit anders.

Morgen al je eerste rijles!
Vrouwelijke rij-instructeur
Gratis Proefles
Thuis opgehaald en afgezet
Betalen in termijnen
Examengericht leren rijden
Driving lessons in English
Rijles ook bij jou in de buurt
Hoog slagingspercentage
CBR erkende instructeurs

Hoe gaat het theorie-examen?

Je kunt je theorie-examen snel en eenvoudig aanvragen via Mijn CBR of via onze rijschool. Op het moment dat je een reservering hebt geplaatst krijg je ook een bevestiging in je e-mail waarin je reserveringsnummer staat en wat je allemaal moet meenemen naar het examen. Op de dag van het examen moet je minimaal 15 minuten van te voren aanwezig zijn.

Als je binnenkomt in het examencentrum van het CBR, voer je je reserveringsnummer in om je te kunnen aanmelden. Leg alle spullen wat je niet nodig hebt zoals je telefoon in een kluisje en neem plaats in de wachtkamer. Wat je wel bij je moet houden is je identiteitsbewijs en de bevestiging van je reservering. Wanneer je nummer op het scherm verschijnt loop je naar de balie en loop je na een check door naar je computer waar het examen wordt afgenomen.

Voer je reserveringsnummer in op het scherm en start je examen. In het begin krijg je nog enkele test vragen. Wil je meer informatie? Neem een kijkje op de website van het CBR.

Actiepakket

399,-

10 rijlessen handgeschakeld

Vaste rij-instructeur
Moderne lesauto
Vanaf 16,5 jaar
Examengerichte rijlessen

Actiepakket

499,-

10 rijlessen automaat

Vaste rij-instructeur
Moderne lesauto
Vanaf 16,5 jaar
Examengerichte rijlessen

ibki
Rijschool Moveon

Regio's van Rijschool Move On

Bij Rijschool Move On rijden we ook bij jou in de buurt! Uiteraard rijden we langs CBR examenroutes, zo leer je veilig en snel het leren rijden.

Rijschool Schiedam Rijschool Maassluis
Rijschool Vlaardingen Rijschool Maasland
Rijschool Berkel en Rodenrijs Rijschool Schipluiden
Rijschool Dordrecht Rijschool Zwijndrecht
Rijschool Sliedrecht Rijschool Barendrecht

Begin morgen al met je eerste rijles!

We streven ernaar het allerbeste in onze studenten naar boven te halen. Het is een van onze belangrijkste doelen om veilig rijden te bevorderen. Wil je snel starten? Begin morgen al met je eerste rijles. Examengericht leren rijden doe je bij rijschool Move On!

Onze leerlingen

Bekijk hier onze leeringen

[instagram-feed]

Heb je een vraag? Bel naar 06-21460260

Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp. 06-21460260.